کاربرد امولسیون

مزایا: بیشتر در برابر مخمرها و کپک ها فعال است و برای نگهداری آب میوه های رنگی استفاده می شود

خدمات کیان صنعت بر هیچ کس پوشیده نیست. ما تمام توان خود را برای رضایت مشتری به کار گرفته ایم. هر گونه مدل استابلایزری که بخواهید را می توانید از نمایندگان ما در خواست کنید.

علاوه بر این، استفاده همزمان از عصاره باکتریایی و سوربات پتاسیم، کارایی بیشتری در کاهش رشد کپک و مخمر نسبت به زمانی که سوربات پتاسیم به تنهایی استفاده می‌شد، داشت.

موارد استفاده: نوشیدنی ها (آبمیوه، شراب)، پنیر، گوشت ماهی، اقلام نانوایی

ماندگاری مواد غذایی یکی از نکات مهمی است که باید به آن توحه نمود. محصولاتی با ماندگاری پایین دچار فساد و خرابی می شوند و می توانند بیماری های گوناگونی را منجر شوند. اما راه های افزایش ماندگاری مواد غذایی چگونه است ؟ انواع مواد شیمیایی مورد استفاده برای این منظور کدامند ؟ نحوه و دستورالعمل صحیح استفاده از هر کدام از آنها به چه صورت است ؟ در این مقاله قصد داریم به این سوالات پاسخ دهیم.

در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:

در این نمونه هر فاز ورودی به‌صورت مجزا توسط یک سروو موتور کنترل شده و ممکن است فاز‌ها دارای ولتاژ‌های مختلف نزدیک به هم باشند.

با توجه به ‌این که رشد کپک روی پنیر، می‌تواند باعث ایجاد مشکل ایمنی غذایی و ضرر اقتصادی قابل توجهی شود، برای جلوگیری یا کاهش آلودگی قارچی پنیر، لازم است استراتژی‌های پیشگیرانه و یا مهار رشد کپک اعمال شود.

نگهدارنده های شیمیایی با دقت انتخاب می شوند تا اطمینان حاصل شود که در برابر انواع خاصی از میکروارگانیسم ها موثر هستند و خطری برای سلامت انسان ندارند. نمونه های رایج نگهدارنده های شیمیایی عبارتند از بنزوات ها، سوربات ها، سولفیت ها، نیتریت ها و پروپیونات ها.

حفظ مواد غذایی فواید زیادی دارد ، از جمله جلوگیری از خراب شدن و فساد کپک ، مخمر ، بوتولیسم و سایر عوامل مسمومیت غذایی.

این نوع دسته بندی بیشتر جنبه ی تخصصی دارد ولی علاوه بر اهل فن، برای مصرف کنندگان نیز اهمیت ویژه ای دارد؛ چرا که هر فناوری با خود مزایا و معایبی دارد که میتواند روی تصمیم گیری خرید استابلایزر و البته قیمت دستگاه ها تاثیر بگذارد.

این استابلایزر سه فاز سروو موتوری دارای سه اتوترانسفورمر است که به وسیله سه چرخ دنده و مطالعه بیشتر یک شفت به هم وصل شده اند. این اتوترانسفورمرها کار تنظیم ولتاژ ورودی را به عهده دارند.

در انجام این مطالعه نسیم خورشیدیان و سیدامیرمحمد مرتضویان فارسانی؛ پژوهشگران دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه شهید بهشتی، وحید قاسم زاده محمدی از گروه تغذیه و ایمنی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی همدان و مجتبی یوسفی؛ پژوهشگر مرکز تحقیقات ایمنی مواد غذایی (نمک) دانشگاه علوم پزشکی سمنان با یکدیگر مشارکت داشتند.

با توجه به تمام این گفته ها در می یابیم که فروش استابلایزر برای صنایع مهم، بیمارستان ها، کارخانه ها که در مواقع قطعی برق دچار مشکل می شوند، امری ضروری تلقی می گردد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *